SoccerFocus

Rechtstreeks naar inhoud gaan

Sponsor- clubavond voor uw vereniging? Wij geven presentaties over video analyses, zowel voorbereidingen wedstrijden als ook analyses van eigen wedstrijden.

Presentatie video-analyse

Zoekt u een onderwerp voor uw sponsors, of gewoon een interessante avond voor uw spelers of supporters? Wij bieden u een presentatie over wedstrijdanalyses. Een presentatie van 1 of 2 uur is desgewenst in overleg samen te stellen. Wat komt er alks voorbereiding kijken voor het spelen van een wedstrijd. Welke beelden worden er samengesteld, met welk programma en in welke volgorde. Vanuit de praktijk, uiteraard met beelden en voorbeelden, wordt een kijkje in de keuken gegeven. Zeker ook volgt er een uitgebreide uitleg over de analyses van de eigen wedstrijden. Komen de analyses overeen met de werkelijkheid??

DiaAnalyses.JPG

Meer info?

Stuur een mailtje of vul het reactieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

‘Software maakt sporters beter’ in het AFAS Stadion


Op 1 mei organiseert de Software~VOC een bijzon de re bijeenkomst rondom het thema 'Software en Sport' in het AFAS Stadion in Alkmaar. Gastheer AFAS en de Software~VOC ontvangen daar hun le de n voor een speciale rondleiding in het stadion, een lunch en een presentatie over het thema software en sport door de technische staf van voetbalclub AZ. Na een interessante presentatie volgt een actief en sportief netwerk de el langs de lijn tij de ns de wedstrijd tussen AZ en De Graafschap. De ze bijeenkomst is bedoeld voor de ICT-professionals, CEO's, CTO's en productmanagers van softwarebedrijven aangesloten bij Software~VOC. De CEO van AFAS Bas van de r Veldt, Lid Raad van Advies van Software~VOC en bestuurslid ICT~Office is tevens aanwezig.

    


Kees Verver, is vi de o en data analist, cameraman technische analyse en lid van de technische staf bij voetbalclub AZ Alkmaar. AZ is een van de voorlopers als het gaat om software en sport c.q. over de ontwikkeling van analyse materiaal. In Alkmaar spelen de creaties van Verver dan ook een grote rol bij de analyse van spelers en wedstrijd en. De presentatie van Kees gaat in op het thema: Hoe software sporters beter maakt.

  De Software~VOC is het netwerk van productsoftwarebedrijven binnen ICT~Office, de branchevereniging van ICT-bedrijven in Ne de rland. Het netwerk faciliteert de on de rlinge uit wisseling van kennis door het beleggen van reguliere bijeenkomsten over bedrijfsmatige thema's voor softwareon de rnemers en -directeuren. De Software~VOC heeft een samenwerkingsverband met de 'Institute of Information and Computer Science' van de Universiteit Utrecht (prof. Sjaak Brinkkemper) en stimuleert op die wijze de samenwerking tussen on de rwijs, on de rzoek en bedrijfsleven. Dat betekent dat de elnemen de bedrijven op de hoogte blijven van nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen door het uit wisselen van kennis en ervaring. On de rzoekers kunnen de resultaten van hun werk toetsen aan de praktijk en stu de nten komen al in een vroeg stadium in contact met het bedrijfsleven en potentiële werkgevers.

 

Bron: Afas.nl

SoccerFocus - info@soccerfocus.nl

2350AC Leiderdorp Postbus 114